Bathroom details.

Badrummet är som ni vet helt färdigställt nu, halleluja!! Barnen badar tillsammans varje kväll och skvätter ner precis överallt, så härligt att höra dem skratta och leka ihop trots ålderskillnaden på 8 år. Jag minns verkligen de där från min barndom, kvällsbadet med min syster, så mysigt att man smäller av.

Jag har fått lite ordning med bland annat en ny badrumsmatta, förvaring och en ny omgång handdukar. Jag kastade ut alla vår gamla handdukar efter renoveringen och bestämde mig för att investera i nya, verkligen så värt det! När man har ett rum som är helt nyrenoverat vill man verkligen att allt ska vara fräscht och tiptoppen.

Just nu får ni 25% på ett helt köp inkl varumärken och möbler hos Ellos. Länkar nedan!

Ni hittar mattan här/handdukarna här/förvaringskorgarna här/skrubbborste, nagelborste, kroppsborste här/ favorit handkrämen här/doftljus från DAY här.

1 GILLAR

5 Comments

  1. Så fint! Tänkte köpa en likadan badrumsmåtta, men vilken färg har du? Tycker du även handdukarna funkar bra i den stl?

    1. Hej! Mattan är verkligen fantastiskt fin! Vi har den som heter Pärlemogrå hos Ellos, finns en länk du kan trycka dig in på. Jag har de små handdukarna i samma serie från Himla och jag gillar dem jättemycket! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *